Warrior Women


Click on the picture to get to the source

Inspirationen till mitt projekt, Warrior Women, kommer från bland annat Xena krigarprinsessan. När jag var yngre tittade jag alltid på Xena och ville så gärna vara som hon. Jag drömde mig alltid bort till en värld där jag bekämpade de onda. Jag antar att det finns många fler där ute som har haft liknande drömmar.

Hur som helst så kände jag att jag ville starta ett projekt som jag brinner för. Jag kom då fram till att jag skulle börja rita just krigarkvinnor som jag sedan skriver korta texter till (eftersom jag älskar att både rita och skriva). Resultatet har än så länge blivit bra, men bättre ska det bli. Jag hoppas att ni blir inspirerade att ni tycker att det är lika kul som jag gör :)The inspiration for my project, Warrior Women, comes from including Xena The Warrior Princess. When I was younger always I watched Xena and really wanted to be like her. I always dreamed that I was in a world where I fought the bad guys. I guess there are many more out there that have had similar dreams.

Anyway, I felt that I wanted to start a project that I am passionate about. I then came up with that I would start drawing great warrior women, which I then write short texts to (because I love both drawing and writing). The results have so far been good, but it will be better. I hope you are inspired and that you think it's as much fun as I do :)Kommentarer
Postat av: Sara

Verkar vara ett väldigt intressant projekt du håller på med :) Ska det bli någon utställning eller är det bara som du vill ha en "kollektion" av verk med samma tema?

2012-01-05 @ 12:24:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0